0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Ruilen & Retourneren

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Gelieve het zo spoedig mogelijk na ontvangst en aarzel dan niet accessoires openen voordat het controleren van het belangrijkste product (en) voor de grootte. Waar kousen deel uitmaken van een kostuum, outfit of lingerie instellen dan doe dan niet open kousen totdat u zeker weet dat u van plan om het item te houden dat ze deel uitmaken van. Indien, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen wij graag ruilen of retourneren onder deze terugkeerbeleid. Gratis 365 dagen terugkeert. Terug iets om welke reden tot een jaar nadat je hem kocht. Wij zullen u een vervanging of een volledige terugbetaling.

 

Retourbeleid

U mag inspecteren en proberen op goederen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. Het is ok om te proberen op voor de grootte.

Wilt u een deel of het geheel van uw bestelling te retourneren voor een terugbetaling of omruiling moet u ons binnen 14 dagen na de dag na de levering van het item. U kunt ons op de hoogte door het indienen van een terugkeer verzoek in de voltooide bestellingen gedeelte van uw account op deze website of via e-mail of per telefoon.

Items van een intieme karakter. Producten kunnen niet een keer gedragen worden geretourneerd.

Klanten kunnen een volledige terugbetaling krijgen als items worden teruggestuurd naar ons worden gebruikt of gewassen, niet in de originele staat met labels intact, met enige merken of geuren (bijvoorbeeld parfum of sigarettenrook).

Wij verzoeken items worden teruggestuurd, samen met de verpakking van hun originele, zodat toekomstige klanten het item kan krijgen als de fabrikant bedoeld is.

Houd bewijs van verzending bij het verzenden van de goederen terug naar ons. Dit is voor je eigen veiligheid in geval goederen verdwalen in transit.

 

Recht op Annuleren

U hebt een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren op grond van de Consumer Contracts (Informatie, Annulering en toeslagen) Regulations 2013. Zie onze Recht op pagina annuleren voor alle details.

 

Restitutie Beleid

Voor de gehele bestelling terugkeer aanvragen of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen na de dag na de levering van de bestelling zullen wij uw betaling, inclusief de verpakking en verzendkosten (behalve voor de extra kosten die voortvloeien als je een soort van levering anders dan de minst dure koos terugbetalen type standaard levering door ons aangeboden). De koper is verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van de bestelling items.

Voor deelbestelling terugkeer verzoeken binnen 14 dagen na de dag ontvangen na levering zullen we de orderpositie vergoeden. Verpakkings- en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van de bestelling items.

Gehele of gedeeltelijke order terugkeer aanvragen ontvangen na 14 dagen van de dag na de levering kan worden geaccepteerd naar eigen goeddunken en een creditnota of ruil aangeboden. De verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald en de koper is verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen van de bestelling items.

Standaard verpakking en verzendkosten voor de uitwisseling punten zullen niet in rekening worden gebracht, tenzij de items uitwisselen vervolgens voor een terugbetaling in dat geval zal worden afgetrokken van de restitutie worden teruggestuurd naar ons. Express verpakking en verzendkosten voor de uitwisseling items moeten vooraf worden betaald.

 

Procedure

Wilt u een bestelling te annuleren op grond van de Consumer Contracts (Informatie, Annulering en toeslagen) Regulations 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om een ​​terugkeer verzoek via deze website in te dienen, dan kunt u zich aanmelden bij uw account, ga naar 'Voltooid Orders', klikt u op 'Terug Artikelen' naast de desbetreffende bestelling, vul het formulier in en klik op 'Submit Return Request'. Als alternatief kunt u contact met ons op via telefoon of e-mail met uw ordernummer, wat je zou willen terugkeren en waarom u wenst te retourneren.

U ontvangt dan een email met uw Return Request ID plus instructies over hoe u de items terug te keren naar ons.

Wij zullen met u eens om ofwel terugbetaling, vervangen of ruilen het item op basis van beschikbaarheid.

Please post de terugkeer items terug naar ons zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u uw terugkeer aanvraag te communiceren. Wij raden u aan om een ​​opgenomen of track en trace post methode die voldoende dekking biedt voor de waarde geplaatst.

Na ontvangst van het pakket, zullen we bepalen of het item is aanvaardbaar voor terugkeer in overeenstemming met ons beleid.

Zodra wij u geretourneerde goederen hebben ontvangen sturen wij u een e-mail een bevestiging en uw terugbetaling zal binnen 7 dagen worden verwerkt.

Restitutie zal worden terugbetaald via dezelfde wijze van betaling als u hebt gebruikt voor de initiële transactie. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat de bank- en credit card systeem om de fondsen terug te crediteren op uw credit card of bankrekening zodra wij hebben verwerkt u terugbetalen.

Als het item is niet aanvaardbaar dan zullen we het terug naar u met een verklaring van de redenen voor zijn terugkeer.