0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft de basis waarop we alle persoonlijke informatie die wij verzamelen van u zal verwerken, of dat u aan ons verstrekt. Lees het volgende aandachtig.

Informatie die wij over u verzamelen:

We kunnen verzamelen en de volgende informatie over u te verwerken:

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie te geven door het invullen van formulieren op onze site of door overeenkomstige met ons op via telefoon, e-mail of anderszins. Deze bevat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert op onze site te gebruiken, op zoek naar een product, een bestelling plaatsen op onze site, deelnemen aan de chapterun.nl, meedoen aan een wedstrijd, promotie of enquête, en wanneer u een probleem met onze site melden. De informatie die u ons kunt uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, financiële en creditcardgegevens.

De volgende gegevens kunnen worden verzameld, maar zal worden geanonimiseerd en zullen geen informatie waaruit u kan worden geïdentificeerd:

• Technische informatie, met inbegrip van het Internet Protocol (IP) adres van uw computer, uw login-gegevens, het type browser en versie, tijdzone, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform; en

• Informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locator (URL) clickstream naar, door en van onze site (inclusief datum en tijd); producten bekeken of gezocht; responstijden, download fouten, de lengte van de bezoeken aan bepaalde pagina's, interactie informatie (zoals scrollen, klikken, en muis-overs), en de methoden die worden gebruikt om weg te bladeren van de pagina en een telefoonnummer gebruikt om onze klantenservice te bellen .

 

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Persoonlijke informatie die u verstrekt wordt gebruikt door ons slechts voor de volgende doeleinden:

• Om uw winkelervaring te verbeteren op onze website

• To process your order

• Met uw toestemming om u van producten of speciale aanbiedingen die van belang kunnen zijn om u te waarschuwen

 

Het delen van informatie

Wij verkopen geen of anderszins uw informatie met derden te delen. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend zoals vermeld in dit beleid.

 

Openbaarmaking van uw informatie

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens met de leden van de groep chapterun.nl's, die onze dochterondernemingen, onze ultieme holding en haar dochterondernemingen betekent delen.

Als we kopen of verkopen een bedrijf of activa, kunnen we dergelijke informatie aan de potentiële verkoper of koper van een dergelijk bedrijf of activa als redelijkerwijs kan worden verlangd bekendmaken.

 

Waar slaan wij uw gegevens

Alle informatie die u aan ons wordt opgeslagen op onze beveiligde servers. Elke betaling transacties worden versleuteld met SSL-technologie. Waar wij u hebben gegeven (of waar je hebt gekozen) een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot bepaalde delen van onze site, bent u verantwoordelijk voor geheimhouding van dit wachtwoord. Wij vragen u niet om een wachtwoord met niemand te delen.

Helaas, kan de overdracht van informatie via het internet niet volledig veilig zijn. Hoewel wij ons best zullen doen om uw persoonlijke informatie te beschermen, kunnen wij niet instaan voor de veiligheid van uw gegevens doorgestuurd naar onze site; elke transmissie is op eigen risico. Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, zullen we strikte procedures en beveiligingsfuncties gebruiken om onbevoegde toegang te voorkomen.

 

Cookies

Wij gebruiken cookies om bij te houden van uw huidige shopping-sessie te houden, zodat u uw winkelmandje op elk gewenst moment kunnen halen en om de inhoud van onze website personaliseren en om een consistente ervaring te garanderen. We maken ook gebruik van cookies om bij te houden hoe bezoekers omgaan met onze website om te controleren hoe we presteren.

Geen persoonlijk identificeerbare informatie wordt opgeslagen in deze cookies.

Voor de volledige technische uitleg, lees meer over cookies gebruikt op onze site.

Als u deze cookies te verwijderen, kunt u dit doen door het volgen van deze instructies.

 

Emails

Wij haten ongewenste e-mail ook!

We zullen een e-mail om uw bestelling te verwerken en daarna om u kennismaken met de voordelen van ons loyaliteitsprogramma. Alleen chapterun.nl uw e-mailadres zal gebruiken. We zullen nooit doorgeven aan uw e-mailadres of persoonlijke gegevens aan derden voor marketingdoeleinden. Wij zullen uw e-mailadres op te geven om de levering diensten voor het enige doel van het verzenden van u het bijhouden van meldingen voor uw levering.

U kunt elk moment uitschrijven

Wanneer u lid worden van de chapterun.nl e-mail nieuwsbrief, kunt u zich op elk gewenst moment door te klikken op de afmeldlink, dat is aan de onderkant van elk bericht dat we sturen. Of kunt u een bericht sturen naar onze customer care afdeling en wij zullen u af te melden.

 

Links to other websites

Onze site kan links naar andere websites die geen eigendom zijn of beheerd worden door ons bevatten. We hebben geen controle over, aanbevelen of onderschrijven en zijn niet verantwoordelijk voor deze sites noch voor hun inhoud, producten, diensten of privacybeleid. Verwijzen wij u naar het privacybeleid van de derde partij website voor informatie over de werking, de functie en het beheer van die website. Je moet ook onafhankelijk beoordelen van de echtheid van een website die lijkt of beweert dat het is een van onze sites (met inbegrip van die in verband met door middel van een e-mail).

 

Wijzigingen in dit beleid

Alle wijzigingen die we kunnen leveren aan onze privacy policy in de toekomst zal worden geplaatst op deze pagina en, in voorkomend geval, per e-mail aan u gemeld. Controleer dus regelmatig voor alle updates en wijzigingen te zien in ons privacybeleid en hoe ze invloed hebben op je.

Jou rechten
De Wet bescherming persoonsgegevens (de "Wet") heeft diverse bepalingen die ervoor zorgen dat iedere persoon die toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens moeten voldoen aan strikte regels.

De wet voorziet in de volgende principes, die we volgen ten alle tijden:

• Wij zullen uw gegevens eerlijk en rechtmatig te verwerken.

• Wij zullen uw gegevens uitsluitend voor welbepaalde en wettige doeleinden te verkrijgen, en zal deze niet gebruiken voor andere doeleinden.

• Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonlijke gegevens die toereikend, ter zake dienend en niet bovenmatig zijn in verhouding tot het doel waarvoor het wordt gehouden is.

• Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens moeten nauwkeurig zijn en zo nodig worden bijgewerkt.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan voor dat doel noodzakelijk is.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens in overeenstemming met uw rechten op grond van de wet moeten worden verwerkt.

• Wij zullen passende technische en organisatorische maatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, schade of verlies.

• Wij zullen uw persoonlijke gegevens buiten de Europese Economische Ruimte, tenzij dat land of gebied zorgt voor een passend beschermingsniveau.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en kunt u ons mailen op via onze "Contact" pagina.